Група компаній «НІКО» відзначає своє 25-річчя

Група компаній «НІКО» відзначає своє 25-річчя

Група компаній «НІКО» святкує своє 25-річчя. Ми дякуємо нашим співробітникам, клієнтам, друзям, партнерам за те, що весь цей час ви були з нами і допомагали нам ставати кращими. 25 років - це вже серйозний термін для компанії. Але для нас - це не привід зупинятися, а, навпаки, можливість використовувати накопичені знання і досвід для подальшого розвитку.

Свій 25-річный ювілей Група компаній «НІКО» зустрічає в статусі одного з лідерів автомобільного ринку України. На сьогоднішній момент до складу дилерської мережі «НІКО» входить 14 дилерських центрів таких брендів як Audi, Citroеn, Fiat, Ford, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Renault, Suzuki, KTM і Yamaha. Салони знаходяться в Києві, Львові, Чернівцях, Запоріжжі та Дніпрі. Також на 13-му кілометрі Бориспільського шосе розташований мультибрендовий автомобільний комплекс - «Автомобільний Мегаполіс НІКО».

Крім автомобільного бізнесу, Група компаній «НІКО» займається імпортом і дистрибуцією мастильних матеріалів Mobil (компанія «НІКО Трейдінг»), фінансами (небанківська фінансова установа «НІКО Капітал»), страхуванням (СК «Індіго»), інвестиціями («НІКО-Інвест»), перевезеннями (компанія «Н-Транс») і надає митно-брокерські послуги (ДП «Український термінал»). Незабаром Група також запустить нові напрямки бізнесу - продаж автомобілів з пробігом і дистрибуцію запасних частин.

Одним з важливих напрямків діяльності «НІКО», якому ми залишаємося вірні в будь-яких економічних умовах, є корпоративна соціальна відповідальність. Благодійний фонд «Крона», який Група компаній «НІКО» заснувала в 2006 році, допомагає дітям з інвалідністю та порушеннями розвитку, вихованцям і випускникам дитячих будинків, дітям з соціально-вразливих сімей, дітям з онкологічними та іншими тяжкими захворюваннями. Понад десять тисяч дітей, батьків, фахівців стали безпосередніми учасниками і бенефіціарами благодійних проектів «Крони».

Дружній колектив Групи сьогодні налічує понад тисячу працівників. Саме сумлінна робота і відданість кожного з них робить Групу компаній «НІКО» такою, якою вона є зараз - готовою до вдосконалення, налаштованою на прогрес, такою, що поважає інтереси партнерів і цінує кожного клієнта.

Клієнти
Телефони